TUE TOIMINTAA

TUE TOIMINTAA

Tue Lahden Seta ry:n toimintaa ostamalla kannatustuotteita, liittymällä jäseneksi tai lahjoittamalla! Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikista lahjoituksista lahjoituksen summasta riippumatta. Lahjoitus menee täysimääräisenä sosiaali- ja koulutuspalvelujen, nuorisotyön ja ihmisoikeustyön tukemiseen.

Lahjoituksellasi tuet mm. vertaistukiryhmien kuten nuorten ryhmän toimintaedellytyksiä, mahdollistat koulutuspalveluiden kehittämisen ja annat yhdistyksen vapaaehtoisille toimijoille taloudellisia resursseja paikallisen ja valtakunnallisen vaikuttamisen mahdollistamiseksi. Näillä resursseilla pystymme yhdistyksenä myös olemaan enemmän esillä ja järjestämään jatkossakin Lahti Priden kaltaisia tapahtumia ja muita tilaisuuksia, joissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asia pääsee kunnolla esille myös Päijät-Hämeen alueella.

icons8-star-filled-300

lIITY JÄSENEKSI 

Voit liittyä Lahden Setan varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Alaikäisille jäsenyys on ilmainen. Voit lukea lisää Jäsenyys-sivultamme.

icons8-heart-rainbow-300

osta kannatustuotteita

Verkkokaupastamme voit ostaa myös Lahden Setan kannatustuotteita. verkkokaupan kautta saatava tulot menevät lyhentämättömänä Lahden Seta ry:n toiminnan tukemiseen. Samalla tuet tärkeää ihmisoikeustyötä paikallisesti Lahes!

icons8-phonelink-ring-300

tee lahjoitus mobilepaylla

Lahjoita Lahden Seta ry:lle MobilePaylla. Maksulinkki sisältää jäsen-järjestölahjoituksen lyhytnumeron 16503 ja Lahden Setan tunnuksen 500089, joka on sama kuin pankkiviitenumero.

icons8-money-box-300

lahjoita tilisiirrolla

Voit tukea Lahden Setaa Seta Ry:n lahjoitussivun kautta tai voit lahjoittaa seuraavin tiedoin tavallisella tilisiirrolla.

Lahden Setan Lahjoitustili 
Danske Bankissa:

IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
BIC: DABAFIHH
Viitenumeroa: 500089

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuun ottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerättävät varat käytetään Lahden Seta ry:n ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen.

Varojen käyttöajankohta: 

Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.

Skip to content