YHTEYSTIEDOT

yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tai ideoita järjestön toimintaan, parantamiseen tai uudistamiseen liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä, me vastaamme!

PUHEENJOHTAJA, , ryhmä- ja vapaaehtoisvastaava

Heidi Laakso
Puheenjohtaja(at)lahdenseta.fi
p. 044-2397854

Palveluohjaaja, verkostoyhteistyövastaava, koulutusvastaava

Joni Lepistö
palveluohjaus(at)lahdenseta.
fi

LAHDEN SETA RY

info(at)lahdenseta.fi
Y-tunnus: 2714771-5

LAHDEN SETA RY
PANKKITIEDOT

FI49 7997 7990 0405 73
BIC-koodi: HOLVFIHH

EV-LUT
SEURAKUNNAN YHTEYDET
 (Esim vihkivän papin tarvitsijoille)

Noora Kalpio
noora.kalpio(at)evl.fi

häirintä-yhdyshenkilöt

Häirinnällä tarkoitetaan sanallista, sanatonta tai fyysistä, ei-toivottua käytöstä, jolla tarkoituksellisesti tai tosiasiallisesti loukataan henkilön henkistä tai fyysistä koskemattomuutta erityisesti luomalla uhkaava, vihamielinen, halventava, nöyryyttävä tai ahdistava ilmapiiri.

Oletko kohdannut syrjintää, rasismia tai häirintää ryhmissämme tai tapahtumissamme? Mitään epäasiallista käytöstä ei tarvitse sietää. Turvallisemman tilan periaatteista vastaa ensikädessä ryhmän ohjaaja. Jos joudut epäasiallisen kohtelun kohteeksi ryhmässä, kerro asiasta ohjaajalle – hän auttaa tilanteen käsittelyssä.

Jos tilanne koskee ryhmänohjaajia tai muita yhdistyksen aktiivitoimijoita tai luottamushenkilöitä tai muusta syystä sitä ei saada ratkaistua ryhmässä, Lahden SETA ry:n häirintäyhdyshenkilöt auttavat ja neuvovat tilanteen ratkaisussa. 

Häirintäyhdyshenkilöihin voit olla myös yhteydessä, jos et ole varma onko kohtaamasi tilanne häirintää. Heihin voi olla yhteydessä myös, vaikkei itse olisi häirinnän kohteena, vaan on todistanut kyseisiä tilanteita tai haluaisi keskustella mahdollisista tavoista puuttua niihin.

Häirintäyhdyshenkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus, joten keskustelut heidän kanssaan ovat luottamuksellisia, ja yhteydenotto ei johda toimenpiteisiin, ellei yhteydenottaja itse näin halua.

Jos epäilet, että häirintätilanne täyttää rikoksen tunnusmerkit, ota yhteyttä poliisiin.

Vuoden 2023 häirintäyhdyshenkilöiksi on nimetty Lahden SETA ry:n hallituksesta Henna Lehtonen ja Elisa Leonoff.

Heihin saatte yhteyden alla olevan lomakkeen kautta. Viestiä lähettäessä voit halutessasi käyttää myös nimimerkkiä ja ilmoittaa sähköpostiosoitteesi.

Skip to content