LIITY JÄSENEKSI

liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavana kansalais- ja ihmisoikeusjärjestönä. Yhdistys ei ole mitään ilman jäseniään. Jokainen jäsen tuo oman panoksensa yhdistyksen toimintaan ja jokainen on yhdistyksessä yhdenvertaisesti tärkeä.

Lahden Setalle jäsenten maksamat jäsenmaksut ovat merkittävä toiminnan rahoituksen lähde. Niistä saatavilla tuloilla mahdollistetaan yhdistyksen maksuton ja kaikille avoin toiminta, kuten monipuoliset vertais- ja harrasteryhmät ja erilaiset tapahtumat. Niillä myös rahoitetaan koulutus- ja vaikutustoimintaa, jonka tavoitteena on edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta. Jäsenmäärä vaikuttaa myös yhdistyksen saamien avustusten määrään ja Lahden Setan vaikutusvaltaan kattojärjestö Seta ry:ssä.

Lahden Seta ry:llä on kannatusjäseniä ja varsinaisia jäseniä. Kannatusjäsenillä jäsenyyteen ei kuulu äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa muilta osin jäsenyyksissä ei ole eroja. Jäsenetuihin ovat oikeutettuja niin kannatusjäsenet kuin varsinaiset jäsenet. Varsinainen jäsenyys oikeuttaa kaikkiin jäsen oikeuksiin eli myös äänioikeuteen. Varsinaisen jäsenyyden voi maksaa vuodeksi tai heti kerralla kolmeksi vuodeksi maksamalla monivuotisen jäsenmaksun. Tällöin jäsenmaksusta ei tarvitse huolehtia muutamaan vuoteen, eivätkä mahdolliset jäsenmaksun muutokset tänä aikana vaikuta jäsenyyteen. Alaikäiset jäsenet voivat liittyä varsinaiseksi jäseneksi maksutta. Jäsenyys on ilmainen sen vuoden loppuun, jolloin täytät 18-vuotta.

Lahden Seta Ry:n jäsenmaksut vuodelle 2023

icons8-star-filled-300

12€ / vuosi

NORMAALI JÄSENYYS

35€ / 3-vuotta

MONIVUOTINEN JÄSENYYS

0€ / vuosi

ALAIKÄINEN JÄSENYYS

50€ / vuosi

KANNATUS JÄSENYYS

tietoa
jäsenyyksistä

Normaali jäsenyys: Varsinainen jäsenyys oikeuttaa kaikkiin jäsen oikeuksiin eli äänioikeuteen ja jäsenetuihin. Varsinainen jäsenyys on voimassa vuoden ajan.

Monivuotinen jäsenyys: Varsinainen jäsenmaksu on mahdollista maksaa kerralla kolmeksi vuodeksi. Jäsenmaksu tulee hieman halvemmaksi, kuin joka vuosi erikseen maksettaessa. Jäsenmaksusta ei tarvitse kolmeen vuoteen välittää ja jos jäsenmaksua kolmen vuoden aikana nostetaan, ei se vaikuta ennakkoon maksettuun jäsenyyteen. Monivuotinen jäsenyys säästää yhdistyksen resursseja sekä helpottaa vapaaehtoisten työtä.

Alaikäinen jäsenyys: Jos henkilö on varsinaiseksi jäseneksi liittyessään 15 – 17-vuotias, on jäsenyys maksuton. Kun alaikäinen varsinainen jäsen täyttää 18 -vuotta, on hän kyseisen vuoden loppuun asti vapautettu jäsenmaksusta. Maksuton jäsenyys koskee vain varsinaista jäsenyyttä.

Kannatusjäsenyys: Kannatusjäsenyys on nimensä mukaisesti kannatusluontoinen jäsenmaksu, ja se ei oikeuta äänioikeuteen yhdistyksen kokouksissa. Saat halutessasi kuitenkin jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja.

lahden setan
jäsenedut

- 10%
kampaamopuolen tuotteista

Salon Backstage
Vuorikatu 3, Lahti
p. 0400 581 883

www.salonbackstage.fi

- 20%
LÄVISTYKSISTÄ

Lävistys- ja tatuointiliike The Clinic
Vesijärvenkatu 36, Lahti
p. 0400 945 009
info(at)klinikalla.com

www.klinikalla.com

- 15%
VERHOILUKANKAISTA

Saidan Verhoomo & Vintage
Mustapuronkatu 26, Lahti
p. 050 049 9049
verhoomovintage(at)gmail.com

www.saidanverhoomo.fi/

- 10%
kehystystöistä

Simolan Taide & Kehys
Hollolankatu 10, 15110 Lahti
p. 040 545 3566
mika.simola(at)simolan.fi

www.simolan.fi

Yhteistyökumppanuus

Lahden Seta tarjoaa yhteistyökumppaneilleen:

 

  • Lahden Setan noin 100 hengen jäsenverkoston
  • Aktiivisen sosiaalisen median näkyvyyden: Noin 900 Lahden Setan tykkääjää ja noin 1000 Lahti Pride tykkääjää Facebookissa, yli 600 seuraajaa Instagramissa.
  • Räätälöidyn sosiaalisen median yhteistyön toiveidenne mukaan
  • Näkyvyyden Lahti Pride 2023 tapahtumassa
  • Hienon mahdollisuuden osallistua tärkeään ihmisoikeustyöhön paikallisesti Lahes

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Jos olet itse yrittäjä tai tiedät yrityksen tai tahon, jonka kanssa meidän olisi hyvä neuvotella jäseneduista, vinkkaathan siitä meille info(at)lahdenseta.fi!

Skip to content