Untitled-6-01

Mikä on Lahden seta? Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää seksuaalista- ja sukupuolista tasa-arvoa sekä pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

Järjestämme vapaaehtoistyönä ryhmätoimintaa, koulutuksia, tapahtumia ja bileitä sekä otamme kantaa paikallisiin päivänpolttaviin teemoihin. Toimintamme on avointa kaikille, sinun ei tarvitse kuulua seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön tai olla yhdistyksen jäsen osallistuaksesi. Meille kaikki ovat tervetulleita.

Lahden Setan toiminta on syrjinnästä vapaata ja meillä noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä.

Arvomme

icons8-volunteering-512

Avoimuus

Lahden SETA ry:n toiminta on avointa kaikille. Viestimme avoimesti ja julkisesti tapahtumien sekä toimintojen sisällöistä ja ajankohdista. Ryhmien kävijöitä ja yhdistyksen jäseniä pyritään ottamaan mukaan päätöksentekoon.

icons8-lightning-bolt-64

oikeudenmukaisuus

Toiminnassamme on tärkeää reilu meininki, osallisuus ja yhteenkuuluvuus.

icons8-handshake-heart-64

turvallisuus

Tapahtumissamme on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Kaikenlainen syrjintä, rasismi ja häirintä ovat ehdottomasti kiellettyjä. Jokainen on vastuussa turvallisemman tilan toteutumisesta.

icons8-trust-512

Ihmisistä & ympäristöstä välittäminen

Olemme Ihmisoikeus- ja palvelujärjestö.  Lahden SETA ry toimii vapaaehtoistyön voimin ja panostamme hyvään laatuun ja kestävyyteen, on sitten kyse hankinnoista, viestinnästä, graafisesta ilmeestä tai tapahtumistamme.

icons8-heart-rainbow-96

tasa-arvo & yhdenvertaisuus

Kaikki ovat tervetulleita ryhmiin, osallistujan ei tarvitse olla Lahden SETA ry:n jäsen. Lahden SETA ry:n toiminta on voittoa tavoittelematonta, tarjoamme maksuttomia palveluja sekä edullisia tapahtumia.

icons8-commercial-64

jakaminen & vaikuttavuus

Me näymme ja kuulumme. Yhdistys pyrkii kokoamaan ja jakamaan tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta sekä vähentämään niihin kohdistuvia ennakkoluuloja. Lahden SETA ry järjestää mm. koulutuksia, keskustelutilaisuuksia sekä ohjausta ja neuvontaa. 

ajankohtaista

TULE MUKAAN RYHMÄNOHJAAJAKSI!

Lahden SETA ry:n toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Kuten kaikissa vastuutehtävissä toimivat, ovat myös ryhmänohjaajamme vapaaehtoisia. Ryhmänohjaajina toimivat vapaaehtoiset vertaisohjaajat, joiden tehtävänä on mahdollistaa ryhmän tapaamiset olemalla paikalla, keittelemällä kahvit ja huolehtimalla, että keskustelu noudattaa turvallisemman tilan Lue lisää…

LAHDEN SETAN RYHMÄTOIMINTA SIIRTYY DISCORDIIN

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän 14.9.2020 antamien tietojen mukaan Päijät-Hämeen koronatilanne on muuttunut merkittävästi huonommaksi. Lahden SETA ry:n hallitus päätti 15.9. siirtää ryhmätoiminnot Discord alustalle toistaiseksi, tehdäksemme oman osamme koronaviruksen leviämisen estämisessä. Kaikilla meillä on yhteiskunnallinen vastuu omalta Lue lisää…