YHDISTYS

Lahden Seta ry perustettiin vuonna 2011 ja valtakunnallisen Seta Ry:n jäsenjärjestöksi se pääsi toukokuussa 2012.

Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää seksuaalista- ja sukupuolista tasa-arvoa sekä pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

Järjestämme vapaaehtoistyönä monenlaista ryhmätoimintaa, koulutuksia, tapahtumia ja bileitä sekä otamme kantaa paikallisiin päivänpolttaviin teemoihin. Toimintamme on avointa kaikille, sinun ei tarvitse kuulua seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön tai olla yhdistyksen jäsen osallistuaksesi. Meille kaikki ovat tervetulleita.

Lahden Setan toiminta pyörii kokonaan vapaaehtoisvoimin. Tapahtumien, toimintojen ja palvelujen pyörittämiseen tarvitaan innokkaita ja sitoutuneita vapaaehtoisia tekijöitä! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, me koulutamme työhön.

Tarjolla on monenlaisia hommia:
-ryhmänohjaaja
-kouluttaja
-tapahtumien ja bileiden järjestäminen
-viestintätiimi
-hallitustyöskentely

AINEISTO

Täältä löydät Lahden Seta Ry:n uusimmat asiakirjat.

Toimintasuunnitelma 2019
Strategia 2017-2019