TUE TOIMINTAA

Tue Lahden Seta ry:n toimintaa ostamalla kannatustuotteita, liittymällä jäseneksi tai lahjoittamalla! Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikista lahjoituksista lahjoituksen summasta riippumatta. Lahjoitus menee täysimääräisenä sosiaali- ja koulutuspalvelujen, nuorisotyön ja ihmisoikeustyön tukemiseen.

Lahjoituksellasi tuet mm. vertaistukiryhmien kuten nuorten ryhmän toimintaedellytyksiä, mahdollistat koulutuspalveluiden kehittämisen ja annat yhdistyksen vapaaehtoisille toimijoille taloudellisia resursseja paikallisen ja valtakunnallisen vaikuttamisen mahdollistamiseksi. Näillä resursseilla pystymme yhdistyksenä myös olemaan enemmän esillä ja järjestämään jatkossakin Lahti Priden kaltaisia tapahtumia ja muita tilaisuuksia, joissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asia pääsee kunnolla esille myös Päijät-Hämeen alueella.

1. Liity jäseneksi ja osta kannatustuotteita

Voit liittyä Lahden Setan varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Alaikäisille jäsenyys on ilmainen. Lue lisää jäsenyydestä Jäsenyys-sivulta.

Verkkokaupastamme voit ostaa myös Lahden Setan kannatustuotteita. Verkkokaupassa myydään esimerkiksi erilaisia kangasmerkkejä sekä Pride tuotteita. Kaikki verkkokaupan kautta saatava tulo menee lyhentämättömänä Lahden Seta ry:n toiminnan tukemiseen.

Kaupassamme asioidessasi tuet samalla tärkeää ihmisoikeustyötä paikallisesti Lahes!

2. Tee lahjoitus MobilePaylla


Lahjoita Lahden Seta ry:lle MobilePaylla

Maksulinkki sisältää jäsenjärjestölahjoituksen lyhytnumeron 16503 ja Lahden Setan tunnuksen 500089, joka on sama kuin pankkiviitenumero.

3. Lahjoita tilisiirrolla

Voit tukea Lahden Setaa Seta Ry:n lahjoitussivun kautta tai voit lahjoittaa seuraavin tiedoin tavallisella tilisiirrolla.

Setan lahjoitustili Danske Bankissa:
IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
BIC: DABAFIHH
Ohjaat lahjoituksen Lahden Seta ry:lle käyttämällä viitenumeroa: 500089

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuun ottamatta Ahvenanmaata


Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerättävät varat käytetään Lahden Seta ry:n ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen.


Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.