Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

 

info(a)lahdenseta.fi

puheenjohtaja(a)lahdenseta.fi

p.044 2397854 

 

Postiosoite: PL 4, 15101 Lahti

Y-tunnus 2714771-5

 

Yhdistyksen pankkitili on Holvissa:

Holvi Payment Services Oy

FI49 7997 7990 0405 73

BIC-koodi: HOLVFIHH

 

Viite viestikenttään:

Jäsenmaksun viite: Jäsenmaksu 2018

Lahjoitusten viite: Lahjoitukset 2018

 

Lahden Setan löytää facebookistaTwitteristä ja 

Instagramista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä edellä mainittuja sosiaalisen median palveluita voit seurata niitä myös täältä ilman kirjautumista palveluihin.

JÄSENLOMAKE

 

Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää seksuaalista- ja sukupuolista tasa-arvoa ja pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

 

Haluan liittyä Lahden Seta ry:n jäseneksi.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen haen Lahden Seta ry:n jäsenyyttä. Sitoudun tällä ilmoituksella antamaan vähintään yhdistyslain vaatimat oikeat ja riittävät tiedot, jotka kirjataan yhdistyksen jäsenrekisteriin, jonka ylläpidosta vastaa yhdistyksen hallitus. Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus hakemuksen käsitellyt. Sitoudun myös noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. Säännöt on luettavissa osoitteessa http://lahdenseta.fi/about-us/aineisto/.

 

HUOM!  

Uusi jäsen täytä  täytä alla oleva säköinen jäsenlomake se korvaa paperisen lomakkeen ja sitä ei tarvitse allekirjoittaa, mutta muista maksaa jäsenmaksu  tämän ohjeen mukaan.

Alaikäisillä pelkkä lomakkeen täyttö riittää. Ilmoita silloin Lisätietoja - kohdassa, jos olet alaikäinen ja vapautettu jäsenmaksusta.

Jos olet jo jäsen ja ilmoitat muuttuneista yhteystiedoista, niin täytä lomake kuten uusi jäsen ja ilmoita Lisätietoja - kohdassa jäsennumerosi, sekä mitä tietoja muutat. Jos jäsenkorttisi on kadonnut tai rikkoutunut, täytä lomake ja ilmoita Lisätietoja - kohdassa tarpeesta saada uusi kortti.

 

Tässä paperisen lomakkeen tiedot malliksi sähköisen lomakkeen täyttöön. Vain täydellinen nimi ja kotipaikka ovat yhdistyslain mukaan pakollisia tietoja, mutta esimerkiksi yhdistyksen jäsenpostin ja kokouskutsut saat vain jos ilmoitat sähköpostisi.

Yhdistyslain vaatimat pakolliset tiedot:

Etunimet:

 

Sukunimi:

 

Kotipaikkakunta:

 

 

Jos haluat yhdistykseltä jäsenkortin postissa kotiin(suljettu kirjekuori, josta ei päälle näe mitä se sisältää) tai muuta paperipostia niin ilmoita postiosoitteesi.

Postiosoite ja toimipaikka

 

 

Jos haluat saada yhdistyksen jäsentiedotteen, joka tulee noin kerran kuukaudessa niin lisää oma sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sähköpostilla myös yhdistyksen viralliset kokouskutsut. Jos haluat saada tekstiviestejä niin voit lisäksi ilmoittaa puhelinmerosi.

Sähköposti:

 

Puhelinnumero:

 

 

Kun yhdistys hakee avustuksia täytyy sen tietää jäsenistönsä ikä, joten voit halutessasi lisätä oman syntymävuotesi. Alaikäisen jäsenen on aina ilmoitettava syntymävuotensa, jos hän haluaa ilmaisjäsenyyden, johon alle 18-vuotiaat ovat oikeutettuja.

Syntymävuosi:

 

 

Vain allekirjoitettu, päivätty ja oikein täytetty hakemus on sitova.

Allekirjoitus, paikka ja päivämäärä:

 

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.